Inbrottslarm för företag

Vi på ETB El & Larm hjälper er med inbrottslarm för företag

Installation av inbrottslarm i Stor-stockholm

Oavsett vilken slags verksamhet ni bedriver så har de flesta företag mycket att skydda – dyr utrusning, värdefulla varor, viktiga arkiv och framför allt dina anställda. Med hjälp av ett larm för företag från ETB El & Larm kan du fokusera på jobbet medan vi tar hand om säkerheten.

Företagslarm i Stockholm

ETB installerar inbrottslarm för privatpersoner och företagslarm för olika verksamheter i Stor-Stockholm.

Vi erbjuder inbrottslarm enligt SSF 130 Larmklass 1 & 2, inkluderat:

  • Projektering av behörig ingenjör för inbrottslarm
  • Installation
  • Driftsättning
  • Dokumentation

Efter installation av inbrottslarm lämnas alltid ett förslag på serviceavtal för ett driftsäkert system under många år. Vi innehar polisgodkännande samt är en certifierad anläggarfirma för inbrottslarm i larmklass 2.

Inbrottslarm företag

Företagslarm – varför är det så viktigt?

Att ha ett fullt fungerande företagslarm handlar inte bara om att förhindra ekonomiska förluster, det handlar i första hand om ökat trygghet för verksamheten och dina medarbetare.

1. Avskräcker och förebygger

I bästa fall kan ett inbrottslarm fungera helt förebyggande, eftersom det är mer sannolikt att den som gör ett inbrott väljer en lokal utan larm och övervakning. Ett synligt larm för företag med skyltar, lappar och kameror kan alltså inte bara försvåra en stöld – det kan även helt förhindra inbrottet.

2. Larmar

Under pågående inbrott larmar ditt företagslarm från ETB, både i lokalerna och direkt till larmcentral eller vaktbolag. Att vakter eller polis är nära förhindrar ett längre inbrott och ger en stor trygghet till de som eventuellt befinner sig i närliggande lokaler eller har sina ägodelar på platsen.

Att larmet utlöses och låter högt kan stoppa inbrottstjuvarna redan i dörren, innan någon större skada eller stöld sker. Dessutom uppmärksammas såklart omgivningen på att ett inbrott sker, vilket gör att polisen i bästa fall kan få direkta vittnesuppgifter.

3. Filmar

ETB erbjuder heltäckande system för inbrottslarm/företagslarm med CCTV/kamera-övervakningssystem. Om någon olovligen vistas i dina lokaler eller gör inbrott filmas det alltså i realtid och kan användas som bevismaterial, vilket både avskräcker många från att göra inbrott samt ökar chansen att inbrottstjuvarna åker fast.  

 

Kontakta oss på ETB El & Larm redan idag – innan inbrottstjuvarna kontaktar er!

 

Kom i kontakt med oss