Vi installerar passersystem i Stockholm

Lösningar för passersystem till företag och brf.

Passersystem är en väldigt smidig och smart lösning till bland annat lägenhetshus, kontorsbyggnader, byggarbetsplatser, industrilokaler och andra platser där många vill kunna ta sig in och ut utan att ingångarna hålls upplåsta. Alla dörrar och portar i systemet låses smidigt upp med en nyckeltag/nyckelbricka.

Passersystem till BRF och andra fastigheter

Det finns många fördelar med att installera ett passersystem i stället för att använda system med nycklar eller enbart kod. Det är extra smidigt med passersystem till BRF, företag eller andra byggnader där många olika personer rör sig.

 

Många bostadsrättsföreningar vill addera tvättstugebokning till sitt passersystem. Med ett modernt och digitalt bokningssystem till tvättstugan slipper du lappar och spring varje gång någon vill boka – samtidigt som det ökar säkerheten. Vanligt är också att BRF:er vill använda porttelefon som ett passersystem. Oavsett storlek eller önskemål från er bostadsrättsförening så hjälper vi er med en skräddarsydd lösning.

Kombinera kameraövervakning med larm
Passersystem

Fördelar med passersystem:

1. Det är enkelt att spärra enskilda nyckeltags

Om en nyckelbricka försvinner är det enkelt att spärra bara just den. I ett låssystem med nycklar kan en borttappad nyckel i värsta fall innebära att hela låssystemet måste bytas för att ingen obehörig ska kunna ta sig in. I ett system med bara kod är det omöjligt att kontrollera exakt vilka som har tillgång till koden.

2. Du kan styra tider och tillgång

Du som fastighetsägare eller chef bestämmer enkelt hur systemen ska funka, och vilka tider på dygnet det ska vara låst. Du kan till exempel välja att bara vissa har tillträde på natten, medan du kanske vill att dörrarna ska vara helt upplåsta mitt på dagen. Med våra passersystem är det enkelt att kontrollera och enkelt att ändra vid behov.

3. Det ökar säkerheten

Ett passersystem ökar både säkerheten och tryggheten för företag, anställda och boende. Förutom att du enkelt kan spärra nyckeltags och anpassa tider så kan du också se när och var vilka nyckeltags har använts.

Det är helt enkelt en smartare, smidigare och säkrare lösning för ditt företag, fastighet eller BRF!

Installera passersystem Stockholm

Vi installerar ditt passersystem i Stockholm med omnejd. Vi erbjuder ARX, RCO, Axema och Aptus passersystem. Vi löser allt från start till mål:

 

  • Projektering efter dina önskemål och behov
  • Installation
  • Driftsättning/programmering med skräddarsydda lösningar för dina behov
  • Dokumentation
  • Serviceavtal & hosting

 

Om du efter den första installationen vill bygga ut till ett större system så löser vi självklart det!

Kom i kontakt med oss