Din elektriker i Järfälla

Har du ett projekt för oss?

El- och säkerhetsföretag i Järfälla

Letar du efter en pålitilg och erfaren elektriker i Järfälla? ETB El & Larm AB har varit en ledande aktör inom elbranschen sedan 1930-talet och erbjuder en rad tjänster för både privatpersoner och företag.

El Privat​

Som privatkund kan vi erbjuda elinstallationer och serviceärenden för just er fastighet eller bostad.

El Företag​

Företagskunder erbjuds eltjänster inom entreprenad, löpande drift samt serviceavtal av erkänt hög kvalitet.​

Säkerhet

ETB är specialiserade på installation och service av brandlarm, larm, passersystem och CCTV/kamera-övervakningssystem.

Säkra elinstallationer

Vårt team av erfarna elektriker står redo att assistera dig i Järfälla. Oavsett om det handlar om att installera ny belysning, byta ut gamla eluttag eller genomföra större elprojekt som installation av golvvärme, är vi här för att hjälpa till. Vi tar oss an både små och stora uppdrag, allt från att byta en enkel strömbrytare till att övervaka stora byggprojekt. Vårt engagemang för kvalitet och noggrannhet är konstant.

Tekniken och våra behov utvecklas ständigt. Kanske har du nyligen renoverat och behöver modernisera dina elsystem? Eller kanske har du upptäckt att vissa delar av ditt hem har föråldrade, ojordade kontakter? Vi rekommenderar att du tar itu med sådana problem snarast. Att ha moderna och säkra elinstallationer är inte bara en trygghet, det är också viktigt för att uppfylla dagens säkerhetsstandarder. Vi kan också hjälpa dig att uppdatera ditt hem till ett s.k smart hem, med integrerad styrning av belysning, värmepumpar och elbilsladdare. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning.  

elektriker utför elinstallation

ROT-avdrag i Järfälla

Som boende i Järfälla kan du dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar oss för dina elinstallationer. Detta avdrag ger dig möjlighet att dra av en del av arbetskostnaden direkt på fakturan, vilket gör det ännu mer fördelaktigt att anlita en professionell elektriker. För mer information om ROT-avdraget, rekommenderar vi att du besöker Skatteverkets officiella webbplats.

Kom i kontakt med oss

Laddlösningar för elbilar

Funderar du på att skaffa en elbil? Vi på ETB El & Larm AB kan hjälpa dig att välja och installera rätt laddstation för dina behov. Vi erbjuder allt från rådgivning om vilken laddstation som passar bäst för din bil till själva installationen.

CCTV

Säkerhet först med ETB El & Larm​

Ditt hem är din borg, och det bör vara en plats där du känner dig trygg. Med våra säkerhetssystem kan du sova lugnt om natten, veta att ditt hem är skyddat. Vi erbjuder allt från avancerade brandlarmsystem och inbrottslarm till passersystem och kameraövervakning. Oavsett dina behov, har vi en lösning som passar dig

Energiberäkning och rådgivning

Med nya regler kring individuell mätning och debitering (IMD) kan varje lägenhet i ett flerbostadshus mäta och debitera sin egen energiförbrukning. ETB El & Larm AB erbjuder rådgivning och energiberäkning för din fastighet i Järfälla. Låt oss hjälpa dig att förstå och anpassa dig till dessa nya regler.

Energiberäkning och rådgivning

Varför välja ETB El & Larm i Järfälla?

Erfarenhet: Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1930-talet, har vi den kunskap som behövs för att leverera förstklassiga tjänster.

Certifieringar: Vi är stolta över våra certifieringar och följer alltid de senaste branschstandarderna.

Lokal närvaro: Som din lokala elektriker i Järfälla är vi alltid bara ett samtal bort