Din elektriker på Lidingö

Har du ett projekt för oss?

El- och säkerhetsföretag på Lidingö

Letar du efter en pålitilg och erfaren elektriker på Lidingö? ETB El & Larm AB har varit en ledande aktör inom elbranschen sedan 1930-talet och erbjuder en rad tjänster för både privatpersoner och företag.

El Privat​

Som privatkund kan vi erbjuda elinstallationer och serviceärenden för just er fastighet eller bostad.

El Företag​

Företagskunder erbjuds eltjänster inom entreprenad, löpande drift samt serviceavtal av erkänt hög kvalitet.​

Säkerhet

ETB är specialiserade på installation och service av brandlarm, larm, passersystem och CCTV/kamera-övervakningssystem.

Säkerhet i varje led

Oavsett om du behöver hjälp med att byta ut ett gammalt eluttag, ett proppskåp sätta upp ny belysning eller planerar för en större elrenovering, står vårt team redo. Vi tar oss an allt från mindre el-uppdrag för privata hushåll till stora entreprenader och ser till att varje projekt genomförs med noggrannhet och passion. Och om ditt hem börjar visa tecken på ålder i elsystemet? Oroa dig inte. Våra certifierade elinstallatörer ser till att allt är i linje med Elsäkerhetsverkets standarder.

elektriker utför elinstallation

Varför chansa? Anlita proffsen!

När det gäller elinstallationer finns det ingen plats för gissningar. En behörig elektriker från oss garanterar inte bara kvalitetsarbete utan också din sinnesro. Vi vet att felaktiga installationer kan leda till stora problem, och därför är det vårt löfte att alltid leverera det bästa.

För dig som privatperson i Lidingö finns det extra fördelar att hämta. Med ROT-avdraget kan du få en rabatt när du anlitar oss. Så varför inte investera i din bostads el med hjälp av en expert?

Ladda upp på Lidingö

Funderar du på att hoppa på elbilståget? 

ETB EL är din partner när det gäller att hitta den optimala laddstationen, oavsett om du är en enskild individ, en bostadsrättsförening, en fastighetsägare eller ett företag. Vi erbjuder en komplett lösning som inkluderar inköp av både laddstation och nödvändigt material, samt hanterar eventuella grävarbeten och installationen av laddboxen i din fastighet. Dessutom står vi till tjänst med personlig rådgivning, där vi gärna besöker dig för att erbjuda tips och rekommendationer för den mest effektiva lösningen.

Energiberäkning och rådgivning

Säkerhet först

Med våra säkerhetssystem kan du sova gott om natten i Lidingö. Vi samarbetar med de bästa inom branschen för att ge säkerhetslösningar för både privatpersoner, brf:er och företag. Vi hjälper dig med brandlarm, inbrottslarm och passersystem som passar just dina behov.

Energiberäkning och rådgivning med ETB

Nya regler kring individuell mätning och debitering (IMD) har trätt i kraft. Detta innebär att varje lägenhet kan ha koll på sin egen energiförbrukning. Vi erbjuder rådgivning och energiberäkning för att hjälpa dig navigera i dessa nya vatten.

Varför ETB El & Larm?

Tradition möter nutid: Vi har varit med sedan 1930-talet.

Certifierade experter: Vi följer alltid de senaste reglerna.

Lokal känsla: Som din elektriker i Lidingö är vi bara ett samtal bort

Kom i kontakt med oss