Din elektriker i Täby

Har du ett projekt för oss i Täby?

El- och säkerhetsföretag i Täby

Letar du efter en pålitilg och erfaren elektriker i Täby? ETB El & Larm AB har varit en ledande aktör inom elbranschen sedan 1930-talet och erbjuder en rad tjänster för både privatpersoner och företag.

El Privat​

Som privatkund kan vi erbjuda elinstallationer och serviceärenden för just er fastighet eller bostad.

El Företag​

Företagskunder erbjuds eltjänster inom entreprenad, löpande drift samt serviceavtal av erkänt hög kvalitet.​

Säkerhet

ETB är specialiserade på installation och service av brandlarm, larm, passersystem och CCTV/kamera-övervakningssystem.

Säkra elinstallationer

Våra erfarna elektriker är redo att hjälpa dig i Täby, oavsett om det handlar om nyinstallationer, uppdateringar eller serviceuppdrag. Våra uppdrag kan handla om att byta ut eluttag eller installera nya belysningssystem, till större insatser som el renoveringar, montering av golvvärme eller byte av elcentral. Vi åtar oss entreprenaduppdrag och utför elinstallationer för större byggprojekt. Oavsett vilket uppdrag kan du lita på att vårt team hanterar varje uppgift med precision och omsorg.

I takt med att våra hem och behov förändras kan det uppstå ett behov av att uppdatera elsystemen. Kanske har du ett rum med gamla ojordade kontakter? Då rekommenderar vi att du åtgärdar detta omgående. Att ha säkra och uppdaterade elinstallationer är inte bara en trygghet, det är också ett krav för att uppfylla gällande säkerhetsstandarder. Våra certifierade elinstallatörer ser till att alla installationer uppfyller Elsäkerhetsverkets regler. Vi vet hur viktigt det är att snabbt och effektivt åtgärda problem med elsystemet, och vi har den kompetens som krävs för att hitta orsaken till problemet och lösa det på bästa möjliga sätt.

elektriker utför elinstallation

Anlita en behörig elektriker

När det kommer till fasta elinstallationer är det av största vikt att alltid anlita en behörig elektriker. Detta garanterar inte bara att arbetet utförs enligt konstens alla regler, utan det är också en trygghet för dig som kund. En behörig elektriker ser till att allt blir rätt från början och tar fullt ansvar för installationen.

Det ställs höga krav på säkerhet vid elinstallationer, och det finns goda anledningar till det. Felaktiga elinstallationer kan orsaka olyckor och bränder. Genom att anlita oss kan du vara säker på att dina elinstallationer uppfyller alla krav och att du och din familj är i säkra händer.

Kom i kontakt med oss

ROT-avdrag för privatpersoner

Som privatperson i Täby kan du dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar oss för elinstallationer i ditt hem. ROT-avdraget ger dig rätt att dra av 30% av arbetskostnaden direkt på fakturan, upp till ett maximalt belopp om 50 000 kr per person och år. Detta gör det ännu mer fördelaktigt att anlita en professionell elektriker för dina elbehov. För mer detaljerad information om ROT-avdraget och vilka tjänster som kvalificerar sig, besök Skatteverkets hemsida.

Laddboxar i Täby

Planerar du att skaffa en elbil? ETB El & Larm AB hjälper dig att välja rätt elbilsladdning för dina behov. Vi hjälper brf:er med  kompletta laddlösningar, från inköp av laddstolpar till installation och eventuella grävarbeten. Med vår expertis kan du vara säker på att din laddstation kommer att vara både säker och effektiv.

Känn dig säker hemma

Säkerhet hemma är av yttersta vikt, och med ETB El & Larm AB kan du känna dig trygg. Våra ingenjörer är certifierade och innehar alla nödvändiga behörigheter för att erbjuda dig de bästa säkerhetssystemen på marknaden. Som en oberoende installatör samarbetar vi med de ledande leverantörerna inom säkerhet, brandlarm och larmcentraler. Detta innebär att du kan välja den leverantör som bäst passar dina behov när du väljer att samarbeta med oss.

Våra säkerhetstjänster för privatpersoner, företag och BRF:er inkluderar:

Brandlarm: Skydda ditt hem och dina nära och kära från potentiella brandrisker med våra avancerade brandlarmsystem.

Inbrottslarm: Med våra inbrottslarm kan du känna dig trygg, oavsett om du är hemma eller borta.

Passersystem: Kontrollera och övervaka vem som har tillgång till ditt hem eller din fastighet med våra moderna passersystem.

Vi har även utfört förtroendeuppdrag hos framstående företag och organisationer i Stor-Stockholm, vilket ytterligare stärker vår position som en pålitlig partner inom säkerhet. Se mer under våra referenser

Energiberäkning och rådgivning

Energiberäkning och rådgivning med ETB

Sedan den 1 juli 2022 har nya regler införts kring individuell mätning och debitering (IMD) som gäller både nybyggnation och viss ombyggnation av flerbostadshus. IMD innebär att varje lägenhet i ett flerbostadshus kan mäta och debitera sin egen energiförbrukning. Denna förändring syftar till att minska miljöpåverkan genom att göra det lättare för fastighetsägare och boende att identifiera stora energiförbrukare.

ETB El & Larm AB erbjuder rådgivning och energiberäkning för din fastighet eller bostadsrättsförening i Täby. Med vår expertis kan du säkerställa att du uppfyller de nya kraven och ger alla boende möjlighet till energibesparing och individuell debitering. Oavsett om det gäller nybyggnation, ombyggnation eller att förstå de nya reglerna, står vi redo att guida dig genom processen.

Därför ska du anlita ETB El & Larm

Erfarenhet: Med rötter som går tillbaka till 1930-talet har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera högkvalitativa tjänster.

Certifieringar: Vi är certifierade av SBSC inom brandlarm och inbrottslarm och följer alltid Elsäkerhetsverkets regler.

Lokal närvaro: Som din lokala elektriker i Täby är vi alltid nära till hands när du behöver oss.